Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، این بانک علاوه بر استفاده از توانمندی‌ها و تجارب طولانی خود در حوزه فناوری اطلاعات، طی قراردادی از امکانات شرکت داتین از شرکت‌های زیرمجموعه فناپ متعلق به بانک پاسارگاد هم استفاده خواهد کرد و پس از رونمایی از سامانه جامع بانکی امید فاز اول عملیاتی طرح توسعه بانکدار متمرکز با مشارکت بانک‌های سپه و پاسارگاد، شرکت رایانه خدمات امید و فناپ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اجرای سامانه جامع بانکی امید، زیرساخت‌ها سامانه‌ها و داده‌ها متمرکز می‌شود و امکانات لازم برای تهیه گزارش‌های سازمانی و مدیریتی و همچنین زیرساخت کانال یکپارچه خدمات بانکی و بانکداری باز در بانک سپه ایجاد خواهد شد.

ارائه محصولات و خدمات نوین بانکی و یکپارچه‌سازی ابزارهای پشتیبانی با ابزارهای عملیاتی و فنی از دیگر دستاوردهای است که انتظار می‌رود پس از اجرای سامانه جامع بانکی امید نصیب بانک سپه شود.

سامانه جامع بانکی امید یک محصول پیچیده و فنی مبتنی بر دانش بومی و ملی است که راه‌اندازی آن بانک سپه را به یکی از برترین بانک‌ها در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل خواهد کرد.

* راه اندازی سامانه جامع بانکی امید؛ یکی از مأموریت های اصلی بانک سپه

مدیرعامل بانک سپه در گردهمایی افتتاحیه طرح بانکداری متمرکز گفت: طرح توسعه بانکدار متمرکز در قالب سامانه جامع بانکی امید باید در زمان‌بندی تعیین‌شده و متناسب با نیازهای شبکه شعب بانک عملیاتی شود.

رئیس هیئت‌مدیره بانک سپه به دو مأموریت اصلی تعیین‌شده برای بانک سپه در سال جاری اشاره کرد و افزود: حمایت از رونق تولید برای کمک به تحقق اهداف شعار سال مطرح‌شده از سوی مقام معظم رهبری و انجام صحیح و به‌موقع فرآیند ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه دو مأموریت اصلی بانک در ابتدای امسال تعیین شد.

چقازردی ضمن اشاره به اهمیت بالای اجرای طرح جامع بانکداری متمرکز در بانک سپه، تصریح کرد: استقرار نرم‌افزار این سامانه به‌صورت اصولی و طبق برنامه زمان‌بندی انجام‌شده به‌عنوان سومین مأموریت اصلی بانک سپه در سال جاری تعیین می‌شود.

مدیرعامل بانک به سابقه درخشان این بانک در حوزه عرضه محصولات جدید و ارائه خدمات نوین بانکی طی سالیان متمادی اشاره کرد و گفت: این بانک با تکیه‌بر تجارب نیروی انسانی متعهد و متخصص و قدمت طولانی، سال‌ها باعرضه محصولات نوآورانه به‌عنوان بانک پیشرو در کشور مطرح بود و بسیاری از خدمات‌رسانی بانک سپه در حوزه بانکداری مبنی بر فناوری اطلاعات به چندین دهه قبل برمی‌گردد.

* از تجارب بانک سپه استفاده می‌کنیم

مدیرعامل بانک سپه به‌ضرورت استفاده از توانمندی و تجارب مدیران و کارکنان این بانک به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات تأکید و ابراز امیدواری کرد با همدلی و انسجام تمامی متصدیان اجرای این طرح در زمان تعیین‌شده با موفقیت عملیاتی شود.

مدیرعامل بانک سپه به تبدیل‌شدن این بانک به نخستین و بزرگ‌ترین بانک کشور بعد از ادغام اشاره کرد و گفت: بعد از ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه تعداد شعب این بانک از ۴هزار و پرسنل آن از ۴۰هزار فراتر خواهد رفت.

* توجه به توانمندی‌های بانک‌های ادغامی

رئیس هیئت‌مدیره بانک سپه تأکید کرد: در فرآیند توسعه بانکداری متمرکز بانک سپه باید در کنار تجارب این بانک از توانمندی و تجربه‌های موفق بانک‌های ادغام شونده در بانک سپه هم استفاده شود.

وی ابراز امیدواری کرد که تلفیق مدیران و کارکنان مجرب بانک سپه با نیروهای جوان، متخصص و متعهد بانک‌های ادغامی وابسته به نیروهای مسلح، نخستین بانک ایرانی را به یکی از بهترین و تأثیرگذارترین بانک‌های کشور تبدیل کند.

چقازردی خاطرنشان کرد: تبدیل‌شدن بانک سپه به بزرگ‌ترین، مؤثرترین و کارآمدترین بانک کشور امکان فعالیت مطلوب در عرصه بین‌المللی را برای این بانک مهیا خواهد کرد.

* شرکت پیمانکار از بین ده‌ها شرکت انتخاب شد

مدیرعامل بانک سپه در مورد نحوه انتخاب شرکت داتین برای کمک به اجرای سامانه بانکداری متمرکز در این بانک (سامانه جامع بانکی امید)، اظهار داشت: توانمندی‌های ده‌ها شرکت متقاضی اجرای این سامانه در بانک سپه با استفاده از ۲۰۰سنجه مورد ارزیابی قرار گرفت که از بین آنها ابتدا ده و سپس سه شرکت انتخاب شدند و بین این سه شرکت در یک فرایند فنی و دقیق شرکت داتین متعلق به بانک پاسارگاد انتخاب شد.

قاسمی: بانک سپه به برترین بانک در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل می‌شود

مدیرعامل بانک پاسارگاد گفت: با راه‌اندازی بهترین سامانه ملی بانکداری متمرکز انتخاب‌شده برای بانک سپه، این بانک به برترین بانک در حوزه فناوری اطلاعات کشور تبدیل خواهد شد.

مجید قاسمی در گردهمایی افتتاحیه پروژه Core Banking بانک سپه گفت: امروز نقطه عطفی در تاریخ بانکداری ایران است و یک محصول پیچیده و فنی مبتنی بر دانش بومی و ملی در نخستین بانک ایرانی فاز اجرای آن شروع خواهد شد.

مدیرعامل بانک پاسارگاد افزود: نرم‌افزارهایی غیربومی به دلیل عدم تطابق بافرهنگ و سیستم بانکداری اسلامی و بدون ربا در داخل کشور قابل‌استفاده نیستند در حال حاضر باهمت مهندسین داخلی و اعتماد به دانش بومی می‌توانیم در صنعت بانکداری کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم.

قاسمی خاطرنشان کرد: سامانه بانکداری متمرکز بانک پاسارگاد اولین Core Banking بومی کشور است که ویژگی‌ها و قابلیت‌های بالایی دارد و حاصل فکر و عمل برترین نیروی انسانی متخصص ایرانی است.

وی با اشاره به طرح ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در بانک سپه گفت: سرعت، کیفیت و قابلیت هماهنگی با تحولات دیجیتال بخشی از قابلیت‌های سامانه بانکداری متمرکز مورداستفاده در بانک سپه است و قابلیت توسعه و پوشش خدمات بزرگ‌ترین بانک ایرانی پس از ادغام را دارد.

عضوهیئت مدیره: با اجرای پروژه جدید در مدل کسب‌وکاری بانک تحول ایجاد می‌کنیم

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه با اشاره به اجرای پروژه جدید بومی و تمام ایرانی بانکداری متمرکز در بانک سپه اظهار داشت: رویکرد بانک سپه از اجرا و پیاده کردن این پروژه مهم به‌منظور توسعه بانکداری متمرکز خود، تحول در عرصه کسب‌وکار بانکی است و صرفا به دنبال استقرار یک سامانه نرم افزاری نیستم.

سید مهدی حسینی گفت: تحول دیجیتالی، مهمترین عامل در تغییر دیجیتال مدل‌های مرسوم و متداول کسب‌وکار بانکی است که براساس اسناد بالا دستی توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به بانک سپه ابلاغ شده است.

وی با اشاره به سه جریان ساز تحول دیجیتالی، یادآور شد: در شرایطی که جریان نسلی به دنبال ارزش‌آفرینی جذاب برای نسل‌های جدید است، جریان کسب‌وکار بانکی به دنبال سودآوری بانکی و جریان فناوری به دنبال نوآوری مالی است.

حسینی اظهار داشت: بانک سپه قصد دارد تحولات فناوری اطلاعات را در هفت بعد حاکمیت فناوری اطلاعات، مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، توسعه نظام‌های پرداخت و بانکداری دیجیتال، حاکمیت داده و اطلاعات، ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ورود به عرصه بانکداری باز و استقرار راهکار جامع بانکی محقق کند.

عضو هیئت‌مدیره بانک سپه خاطرنشان کرد: طرح توسعه بانکداری متمرکز صرفاً مربوط به حوزه فناوری اطلاعات نیست؛ بلکه پروژه‌ای با فراگیری تمام ابعاد کسب‌وکار بانک است و منافع کلیه ذی‌نفعان را مدنظر دارد، اجرای این طرح و پروژه بزرگ گام بلندی در تحقق چشم‌انداز بانک سپه در افق ۱۴۰۰است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟

به گزارش همشهری آنلاین، از سال گذشته طلا فروشان موظف شده اند علاوه بر ثبت اطلاعاتشان در سامانه مودیان و پرداخت مالیات، طبق تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت در سامانه جامع تجارت نیز ثبت نام کنند. طبق این تبصره طلا فروشان باید کل موجودی طلای خود را در این سامانه ثبت و اظهار کنند. یعنی اینکه طلا فروشان باید در این سامانه به صورت مستند اعلام کنند که چه میزان طلا دارند و جمع کل موجودی طلای خود را اعلام کنند.

سامانه جامع تجارت که متعلق به وزارت صنعت است قرار بود دی ماه سال قبل راه اندازی شود اما پس از اعتراض طلا فروشان قرار شد برای آشنایی بیشتر طلا فروشان با این سامانه و حل مشکلات موجود یک دوره تنفس سه ماهه در در نظر گرفته شود.ابتدای امسال این دوره سه ماهه به پایان رسید و وزارت صنعت ۷ فروردین ماه اعلام کرد ثبت نام در سامانه جامع تجارت برای طلا فروشان اجباری است.آغاز این فرآیند بار دیگر مانند زمستان پارسال زمینه ساز چالش های جدید و اعتراض طلا فروشان شد.

طلا فروشان چه می‌گویند؟

اعتراض اصلی طلا فروشان در خود اظهاری میزان دارایی آنها در سامانه جامع تجارت براساس تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت است. به زعم آنها این بند، مشمول کالاهای مصرفی می‌شود و ارتباطی با ثبت کالاهای سرمایه‌ای مانند طلا ندارد.

همچنین به زعم برخی طلا فروشان، اعلام دارایی طلا فروشان در سامانه جامع تجارت می تواند مقدمه ای بر دریافت مالیات بر عایدی سرمایه باشد. ضمن اینکه به زعم طلا فروشان اعلام میزان دارایی آنها در سامانه جامع تجارت کنکاش در زندگی آنها است.

بیشتر بخوانید

خرید و فروش طلا مشمول مالیات می‌شود؟

یک فعال بازار طلا در این باره می گوید: چرا باید صنوف طلا و جواهر تمام موجودی خود را در سامانه ثبت کنند و این حتما به معنای آن است که قرار است در آینده از کل موجودی طلافروشان مالیات دریافت شود.

یک طلا فروش نیز در این باره توضیح می دهد: طلا کالای مصرفی نیست بلکه یک کالای سرمایه‌گذاری است. به ما گفته‌اند که میزان دارایی خود را در سامانه ثبت کنید. این اتفاق کنکاش در زندگی مردم است، معنی نداردکه ازمیزان موجودی ما خبر داشته باشند.

یوسف تقی‌زادگان رئیس اتحادیه طلافروشان مشهد ها نیز درباره اعتراض طلافروشی های مشهد که اخیرا برخی از آنها پلمب شده‌اند، می گوید: بند تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون جامع تجارت مورد اعتراض صنف طلافروشان است و می گویند که این بند مربوط به کالاهای مصرفی است و به کالاهای سرمایه ای ربطی ندارد. طلای بنده سرمایه ریالی بنده است و نقد است و ما اصلا انبارگردانی نداریم. به چه کسی چه ربطی دارد چه میزان سرمایه شخصی دارم. به کسی ربط ندارد چه میزان طلا گرفته ام و در مغازه ام دارم. بنده نمی خواهم کسی بداند چه کسی سرمایه اش را در اختیار بنده قرار داده است، این یک قرارداد محرمانه بین بنده و طرف مقابل است.

توضیحات رئیس اتحادیه

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران درباره اعتراض های شکل گرفته در این صنف به همشهری گفت: دی ماه سال گذشته و به دنبال اجرایی شدن سامانه جامع تجارت اعتراض هایی در زمینه ابهامات موجود در این سامانه شکل گرفت. همکاران من در همان زمان پرسش ها و سوالاتی درباره نحوه کاکرد این سامانه داشتند و خواستار برخی اصلاحات در این سامانه بودند.

او با بیان اینکه دی ماه پارسال قرار شد که پس از یک دوره سه ماهه چالش های موجود برطرف و به ابهامات پاسخ داده شود افزود: درآن دوره نشست های مختلفی با مسولان ذیربط برگزار و طی و نامه نگاری های زیادی که انجام شد، مسایلی از قبیل ثبت سرمایه و ثبت آنی معاملات و شرایط خاصی که صنعت طلا و جواهر با سایر صنایع دارد مطرح شد اما با وجود ابهامات و پرسش هایی که در زمینه کارکرد این سامانه وجود داشت پاسخ مناسبی دریافت نشد.

بذر افشان ادامه داد: پس از پایان تعطیلات نوروز وزارت صنعت نامه ای به تمام اتحادیه ها در تمام استان ها ارسال کرد و از پایان مهلت سه ماهه و الزامی شدن ثبت سرمایه و معاملات در این سامانه خبر داد. اما نکته اینجاست که در سه ماه گذشته همکاران من در صنف طلا وجواهر هیچ واکنشی برای پاسخ به ابهامات و اطلاع رسانی در این باره دریافت نکردند و همین موضوع بار دیگر منجر به اعتراض همکاران من در تهران و برخی شهر های دیگر شد.

او افزود: البته ما تعطیل شدن واحد های صنفی را تایید نمی کنیم و از همکاران خود می خواهم نسبت به بازگشایی واحد هایشان اقدام کنند و در کمال آرامش حقوق صنفی خود پی گیری کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان وسازندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: اما مسولان هم باید در نظر داشته باشند که ابهام های موجود در سامانه جامع تجارت برطرف نشده و به همین دلیل باید یک تغییر رویکرد در نحوه اطلاع رسانی آنها انجام شود. ضمن اینکه ما آمادگی داریم با مدارک وادله های قانونی در نشست های مشترک شرکت کنیم.

به گفته او متاسفانه در زمان اجرای سامانه، به جای اینکه بسترهای لازم برای کاهش مشکلات مردم و صنف طلا فروشان فراهم شود تصمیم ها عجولانه ای گرفته شد.

بذرافشان در ادامه به انتشار اخبار و اطلاعات غلط درباره اعتراض طلا فروشان اعتراض کرد و گفت: برخی مدعی اند چون قیمت طلا کاهش یافته طلا فروشان نمی خواهند طلاهایشان را بفروشند یا برخی دیگر می گویند طلافروشان مالیات پرداخت نمی کنند و میانگین مالیات پرداختی آنها ۹.۶ میلیون تومان است که هیچ کدام از این اطلاعات صحت ندارد و این ارقام مربوط به مالیات ابرازی است.

به گفته او میزان مالیات پرداختی صنف طلا فروشان به طور میانگین رقمی از۱۵ میلیون تومان تا چندین میلیارد تومان را برای هر طلا فروش شامل می شود.

سازمان امور مالیاتی چه می‌گویند؟

با وجود این اتفاقات سازمان امور مالیاتی پیش از این علت دریافت چنین اطلاعاتی را ایجاد شفافیت اقتصادی اعلام کرد و گفت: سازمان امور مالیاتی مکلف است فقط از اجرت و سود طلا، مالیات دریافت کند و اصل طلا معاف است و برای اجرای دقیق این قانون نیاز به شفافیت و اطلاعات دقیق داریم.

کد خبر 850217 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ارز - بازار داخلی قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران سکه - قیمت دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟